Huis te huur

450€ + 150€ per maand

4 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 20107201
Immoweb code : 20107201

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
234 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Colocatie op Rue de Bouvy 121, La Louvière

Colocatie !!! Colocatie !!! Colocatie !!!

Rêvimmo Mons - LRDC biedt deze prachtige gemeubileerde woning aan in La Louvière, met een totale oppervlakte van 234m². De woning is perfect voor een comfortabele en gezellige gedeelde woonsituatie.

Bij het betreden van de woning komt u in een uitnodigende inkomhal die leidt naar een ruime, lichte woonkamer, ideaal om te ontspannen of gasten te ontvangen. De volledig uitgeruste keuken is modern en functioneel, en de aangrenzende eetkamer biedt een aangename ruimte voor gezamenlijke maaltijden. Op de begane grond zijn er ook voldoende opbergruimtes en een wasruimte.

Op de eerste verdieping vindt u een nachthal die toegang geeft tot twee slaapkamers: een van 10m² en een grotere van 20m². Deze verdieping omvat ook twee ruime badkamers, die alle comfort bieden die de huisgenoten nodig hebben.

De tweede verdieping heeft een nachthal die leidt naar nog twee ruime slaapkamers van elk 20m², ideaal voor wie meer ruimte zoekt.

De huurprijs is 350€ per maand voor de kleinere slaapkamer en 450€ per maand voor de grotere slaapkamers. Daarnaast dekt een provisie van 150€ per huurder de onderhoudskosten van de waterverzachter, het onderhoud van de verwarmingsketel, internet, wekelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, evenals water, gas, elektriciteit en de verzekering van het gebouw.

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om op dit adres te domiciliëren. Er wordt een hernieuwbaar huurcontract van één jaar opgesteld.

PEB N

Neem contact op